heavyrain

Heavy Rain

 

Hur skulle du själv uppleva om din son blev kidnappad av en seriemördare. Och du hade bara några timmar på dig att rädda din son. Skulle du våga sätta ditt eget liv på spel och offra precis allting. Eller skulle du fega ur den frågan kan vara svår att ställa till sig själv.

 

Heavy Rain är ett psykologiskt nervpirrande thriller spel. Dina val som du gör i spelet påverkar hur själva storyn ska sluta. Man har en låda där det ligger fem stycken origamifigurer. Spelet går ut på att klara av alla fem uppgifter. För att rädda livet på sin son som har blivit kidnappad av Origamimördaren.

 

Jag får nästan en obehaglig känsla och kalla kårar i hela kroppen. Heavy Rain är ett spel som ger dig, spänning, action och rysningar. Själva storyn i spelet är så himla väl gjord och bra. I spelet så spelar man fyra olika karaktärer. Dina val som du utgör i spelet påverkar hur själva storyn ska avsluta.

 

Man kan klara av spelet på två olika sätt antingen rädda sin son eller så dör han. Jag kan nästan leva mig in i karaktären Ethan Mars hur han försöker rädda sin son. Spelet känns så himla verkligt när man sitter där i soffan och spelar. Det känns som att man sitter och kollar på en thriller film. För att spelet är så himla verkligt liksom. Jag kan verkligen rekommendera detta spel. För det är så himla bra och spännande. Man sitter som klistrad och undrar hur det kommer att gå. För Ethan Mars om han kommer att lyckas rädda sin son eller ej. Detta kan bara du avgöra hur detta kommer att sluta.

 

Det är du som bestämmer och gör dina egna val i spelet. Så ta chansen och spela detta spel du kommer inte kunna slita dig loss från detta nervpirrande spel.

 

Av Magnus